Wat wij kunnen.

Van Websites tot Software op maat. Wij helpen je!

Van Websites tot Software op maat. Wij helpen je!

Websites.

Jouw online visitekaartje op maat, perfect afgestemd op jouw bedrijf. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Met geïntegreerde analytics kun je eenvoudig volgen hoe mensen jouw website ontdekken en navigeren.

Webapplicaties.

Soms vereisen jouw behoeften maatwerkoplossingen om naar het volgende niveau te gaan. Wij ontwikkelen webapplicaties die naadloos aansluiten op jouw unieke vereisten en ambities. Of het nu gaat om procesautomatisering of gegevensbeheer, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijf vooruit helpen.

Mobiele applicaties.

Wil je je klanten beter bedienen met een mobiele app? Op dit moment zijn smartphones het primaire platform waarop mensen jouw bedrijf ontdekken en interactie aangaan. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een boeiende en functionele mobiele app die aansluit bij de behoeften van je doelgroep en je bedrijf.

Software op maat.

Als je specifieke behoeften hebt die niet worden ingevuld door een standaard website, webapplicatie of mobiele app, hoef je je geen zorgen te maken. We begrijpen dat elk bedrijf unieke vereisten heeft. Daarom staan we klaar om maatwerksoftware te ontwikkelen die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften en doelen.

Hosting.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van alles wat we creëren. Samen met jou bekijken we wat jouw bedrijf nodig heeft en bieden we flexibele betalingsopties, zowel per maand als jaarlijks. Zo kun je gerust zijn, wetende dat je online aanwezigheid in goede handen is en dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

© Webvorming 2024